Tegenungan Waterval

Reizen in Bali. In Bali, niet de verborgen en unieke reizen op het eiland Bali niet missen. Deze keer zal ik u uit om een ​​van de verborgen toeristische plekken in Bali Island, juist gelegen in Gianyar regentschap dat is een waterval genaamd Tegenungan Waterval.

Wat is het unieke karakter van deze waterval?

Tegenungan Waterval is het enige waterval gelegen in de laaglanden van het eiland Bali, omdat het grootste deel van de watervallen in Bali gelegen in bergachtige gebieden of gebieden die een hoog plateau te hebben. Hoge waterval ligt op ongeveer 15 meter van de waterstroom zo snel. Verwacht niet baden in de waterval als gevolg van de snelle stroming van het water kan gevaarlijk zijn. Maar er zijn andere plaatsen om de versheid van het water dat in sommige fontein die in de buurt van deze waterval te genieten.


Wanneer de locatie van deze waterval?

Tegenungan  Waterval gelegen in het dorp Kemenuh, Sukawati, Gianyar, Bali. De afstand is ongeveer 30 kilometer van Denpasar. De reistijd met behulp van een motorvoertuig ongeveer 45 minuten. De locatie van deze plek is zeer dicht bij de bezienswaardigheden Sukawati Art Market. Maar als je nog steeds in de war om de locatie te vinden, proberen met behulp van Google Maps.

Vanaf de parkeerplaats, moet u naar beneden veel trappen en langs de oevers van de Petanu die een rustgevend uitzicht op het oog te hebben. naar de locatie te krijgen zal een beetje vermoeiend zijn, dus de verwachting is dat u zich in een fit staat bij het bezoeken van toeristische bezienswaardigheden deze waterval. Maar als je niet in staat zijn om de locatie van de Tegenungan Waterval om te bladeren, kunt u genieten van de schoonheid van verre is door het eten van plaatsen in de omgeving van de weg naar de Tegenungan  Waterval.

Comments