Reizen in de Wijk Badung

Reizen in Bali. Badung is een van de districten in Bali, gelegen in het zuiden van het eiland Bali.Hieronder is een toeristische attracties in Badung. Travel Kaart Badung van Google met stiften door The Aroengbinang Project, toont de locatie van toeristische attracties, zal bezienswaardigheden, attracties en andere plaatsen in Badung later worden toegevoegd.

Plaatsen en toerisme Badung Badung Tourism Kaart van The Aroengbinang dit project zal worden bijgewerkt als er nieuwe informatie beschikbaar is, en de positie van de GPS-coördinaten van de plaats die is verkregen Badung Toerisme

Badung weleer noemde Nambangan voordat het werd vervangen door I Gusti Ngurah Made versnelling aan het einde van de 18e eeuw. Badung bevindt zich op positie 08 ° 14'17 "- 08 ° 50'57" zuiderbreedte en 115 ° 05'02 "- 115 ° 15 '09" Oost Longitude, dat zich uitstrekt in het midden van het eiland Bali.

Bezienswaardigheden in Badung

Waterval Nungnung »
Nungnung dorp, ongeveer 40 kilometer ten noorden van Denpasar, met een hoogte van 900 meter boven de zeespiegel. Deze waterval hoogte van 50 meter, ongeveer 2 kilometer van de snelweg.

Dingen Makotek »
Vanaf de binnenplaats van de tempel Puseh, Village Munggu, gehouden in de middag bij het Hari Raya Brass voorouders te eren en om boze geesten en pest te verdrijven.

Campings Hamlet »
De vorm van de camping in het dorp Blahkiuh, Ke Abiansemal, op 19 km van de stad Denpasar, was ooit de laatste rustplaats van de koninklijke familie van Mengwi, met een vijver en een openbaar bad.

Bungy Jumping »
Kuta, zoals AJ Hacket Bungy Double Six Club in Jalan Arjuna, Bali Bungy Co op Jalan Pura Puseh en Adrenalin Parks Road Benesari Kuta.

Toerisme Village Baha »
Baha dorp. De gehele ingang van het huis in het dorp uniform met traditionele Balinese architectuur. Pura Desa is gelegen in het zuidelijke deel van de oude gravures waren erg interessant.

Garuda Wisnu Kencana »
Unggasan Bukit - Jimbaran, werken van I Nyoman Nuarta, gebouwd met een hoogte van 140 m.

Tukad brug Bangkung »

Industrial Area Badung »

Nusa Dua »
In het meest zuidelijke deel van Bali, is op 15 minuten van Ngurah Rai International Airport, met een 4 km lange kustlijn bezaaid met honderden hectaren wit zand en kokospalmen.

Toerisme Regio uur Oberoi »

Mandala reizen »
Gelegen op 19 km van Denpasar, in de vorm van een museum dat de reis van het menselijk leven rituelen van het hindoeïsme in Bali toont. Er is een open podium voor optredens en galerie.

Monumenten menselijke tragedie »
Gebouwd als een mijlpaal menselijke tragedie van bombardementen in de nacht van 12 oktober 2002 op Jalan Legian Kuta, die 202 mensen gedood omgekomen en 324 mensen raakten gewond.

Stage Arts East Kuta »
Oosten Kuta Resort, Jalan By Pass Ngurah Rai, Kuta, dat is de locatie van de verschillende traditionele kunsten van Bali, Barong dansvoorstelling begon 08:45.

Pantai Batu Bolong »

Batubelig Beach »
In de vorm van een aflopende stranden rond Kerobokan, Bali bezocht ik een paar maanden geleden.

Brawa beach »

Canggu Beach »
In het noorden van Legian Beach en kan worden bereikt door het dorp Kerobokan. Canggu Beach golven van de zee zijn zeer geschikt voor onervaren surfers.

Dreamland Beach »

Pantai Geger Sawangan »
Aan de voorzijde van het hotel Nikko Bali, Nusa Dua. Hier kunnen bezoekers met een kameel safari langs de kust Geger Sawangan gedurende ongeveer 1 uur.

Jimbaran Beach »
Jimbaran dorp met helder water is geschikt voor zwemmen en zonnebaden, evenals Cafe zeevruchten.

Kedonganan Beach »
Op 3 kilometer van de luchthaven Ngurah Rai, met wit zand en kalme zee golven. In het noorden is er de traditionele vismarkt met boten een rij op het strand.

Kuta Beach »
Meest bezocht door toeristen, met schone witte zand en breed strand.

Turkse Labuan Sait »
Uitzicht op de oceaan Indonesië. Bezoekers moeten door middel van een rots corridor langs 60 m door te geven aan de rand van de ongerepte witte zandstranden te krijgen.

Nyang-Nyang strand »
Enigszins geïsoleerd in het uiterste westen en met uitzicht op de Indische Oceaan met schoon wit zand. Sea golven zijn zeer geschikt voor professionele surfers.

Padang-Padang »

Pantai Seseh »

Suluban »
Gelegen naast Bingin surfen strand en Labuan Sait. Bezoekers moeten door middel van een rots grot door te geven aan de witte zandstranden en kristalheldere wateren te bereiken.

Beelden Ngurah Rai »
Omdat het bij een splitsing in de niet zo ver weg van de internationale luchthaven Ngurah Rai.

Standbeelden Satria Gatot Kaca »
Drie-weg kruising in het noordoosten van Ngurah Rai, gebouwd in 1993, wordt verondersteld om bescherming te bieden.

Captive schildpadden Deluang Sari »
In de vorm van een kleine delta met mangrovebossen, wit zand, kalme zee golven, en kijkt uit over de haven van Benoa, die is ontwikkeld voor zeeschildpadden fokken.

Puja Mandala Jimbaran »
Badung Toerisme dat is een complex van religieuze gebouwen van verschillende religieuze kant van Nusa Dua gebied.

Penataran Badung Rijksoverheid »

Pura Peti Tenget »
Banjar Batu Belig, Kerobokan Traditional Village, op ongeveer 10 km van Denpasar. Pura Peti Tenget staan rond de vijftiende eeuw.

Pucak Tedung »
Avond Kertha Banjar dorp, ongeveer 37 km van de stad Denpasar. Deze tempel ligt op een hoogte van 731 meter boven de zeespiegel, en naar de tempel bezoekers te bereiken moeten twee uur lopen.

Pura Sada »
Met prachtige houtsnijwerk detail. Candi kort en 16 m hoge monument gebouwd in de stijl van Java, zijn er 64 kleine tempel aan de gevallen ridder te herdenken.

Pura Taman Ayun »
Mengwi dorp, op 18 km van Denpasar en is een van de mooiste tempels in Bali. Tempel binnenplaats omgeven door een visvijver, dat in 1634 werd gebouwd door koning Mengwi I.

Pura Uluwatu »
Op de rotsen uitsteekt in de zee met een prachtig uitzicht, vooral bij zonsondergang.

Ayung River Rafting »
Vorm van raften op de langste rivier in Bali. Kunnen afwijken van Banjar Buangga - Avond Village, Banjar Antap en Banjar Sangut, Carangsari dorp.

Safari Paarden »
Jalan Lestari No. 9X, Banjar Umalas, Kerobokan, waar de safari biedt via het platteland, rijstvelden en langs de kust dijk.

Sangeh »
Sangeh Village Pala bosrijke omgeving van 14 ha wordt bewoond door honderden apen. Er is een kleine tempel gehuld in mosgroen verborgen nootmuskaat bos onderbroken.

Reptile Gardens Indonesië Jaya »
Werdhi dorp Buwana 2 ha, met een collectie van draken, krokodillen, cobra's, pythons, andere reptielen, Dance Trance Debus tussen een dier temmer tegen krokodillen.

Land Wuk »
Penet rand van de vallei van de rivier, 1 km van Sangeh. Bezoekers kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid, terwijl langs de valleien en de rivier "Yeh Penet".

Tanjung Benoa »
In het noorden van Nusa Dua, met zacht glooiende stranden en wit zand. Bezoekers kunnen snorkelen, parasailing, duiken, varen, surfen of zie de onderwaterwereld bezienswaardigheden.

Vihara Dharmayana Kuta »
De locatie ligt direct aan de rand Blambangan Street, Kuta, Bali, die uitstekend is al meer dan een eeuw.

Waka Trappen »
Subdistrict Avond in de vorm van een spirituele reis naar een berg genaamd Puncak Tedung, waar de top van de berg is er een oude tempel te beklimmen.

Comments