Eka Karya Botanische Tuin van Bedugul

Deze keer zullen we de natuurlijke attracties te bezoeken met de koude lucht in Bali, waar anders zo niet in Eka Karya Botanische Tuin van Bedugul. Locatie Botanische Tuin is gelegen in het dorp Bedugul, Baturiti District, Tabanan Regency of ongeveer 62 km, indien genomen van de stad Denpasar. Op weg naar de Botanische Tuin kan op vele manieren een van hen met een motorvoertuig (dus sneller). Om de locatie te bereiken kan worden bereikt tegen de tijd dat 1-1,5 uur van de stad Denpasar.

In tegenstelling tot andere attracties op het eiland, die over het algemeen rekenen op de schoonheid van de stranden en de unieke cultuur, Bedugul hebben Eka Karya Botanic Garden, die werd gebouwd op 15 juli 1959. Dus, als één van de vier botanische tuinen die bestaan ​​in Indonesië, Bedugul Botanische Tuin heeft een tuin en een beschermd bos met een oppervlakte van ongeveer 154,5 hectare met een verzameling van planten die ongeveer 16.000 planten, bestaande uit 13 584 soorten, 320 geslachten en 155 delen van de plant te bereiken. Kunnen worden onderverdeeld in verschillende groepen, waaronder hele planten te beschermen en wilde planten zijn sierplanten, fruitbomen, medicinale planten, planten te ceremonies materialen, enzovoort.

Er is ook een tuin van orchideeën / orchidee park met een verscheidenheid aan collecties, zoals Orchid Scorpions (Arachnis flos-aeris), Orchid Land (Spathologlottis plicata) en orchidee Epindrum radicans uit Noord-Amerika en Zuid-Amerika, en er is ook een verzameling van bloemen Black Orchid (Coelogyne Pandurata) beroemde en kan alleen rente tussen de maanden juli en augustus te zien. Naast planten, Eka Karya botanische tuin is ook een habitat voor verschillende soorten vogels, onder andere, tortelduiven, kucica Batu, Java Bondol, sriganti, Swallow Vee, Orioles, vogel Honing Sip Australië en vele anderen.

Bij binnenkomst van de poort, zullen de bezoekers worden gefascineerd door de brede uitgestrektheid van groen gras en een bos van tropische bossen. De rijkdom aan flora intieme combinatie met een aantal grote beelden uit het verhaal van wayang.

Hier kunnen bezoekers spelen tijdens het leren terwijl u geniet van wat voedsel dat is opgesteld (koele weer en een verscheidenheid aan interessante activiteiten zeker snel maag hongerig maken, maar vergeet niet om altijd schoon te houden). Als u de juiste locatie op hetzelfde moment te kiezen, zelfs kunt u genieten van de schoonheid van het meer van Beratan, waar staat de prachtige Ulun Danu.

Het gebied is als een gigantische pot tegen de achtergrond van de berg Schaken in het noorden, terwijl in het midden is er Bratan die zijn uitstekende toeristische gebied. Behalve mooi is er het unieke karakter van dit meer. De randen zijn Ulun Danu. Deze tempel is gewijd aan Dewi Danu, het symbool van de vruchtbaarheid van de bodem rond de bron. Volgens de kroniek van Bali, de tempel bestaat uit vier Meru (hoofdgebouw) werd gebouwd door koning Mengwi in 1633. Het gebouw steekt in het meer, zodat het lijkt erop dat uitsteekt uit het water. Ondertussen over het meer zijn er drie grotten Japan. Elke kamer heeft een diepte van 25 meter werd door de werknemers romusha van omwonenden tijdens de Japanse bezetting gegraven.

Maak je geen zorgen over de vermoeidheid van het hebben om te lopen. Het hele gebied Bedugul Botanische Tuin kan worden bereikt door het rijden van een auto met de familie. De weg is glad geasfalteerd. Maar, sorry, motorfietsen zijn niet toegestaan ​​in te voeren.

Als Cibodas botanische tuin heeft een aantal prachtige watervallen, botanische tuinen Bali biedt drie betoverende meer. De eerste meer dat kan worden bezocht is Lake Beratan op de goede weg te Singaraja. De afstand is ongeveer 300 meter van de Botanische Tuin van Bali. Twee meren weer dat we kunnen genieten van zijn Lake Buyan en Tamblingan. Twee meren was Sukasada subdistrict ingevoerd, Buleleng.

Lake Buyan ligt op de linker weg Pancasari dorp werd een bekende plek voor vissers als gevolg van de grote vissen in deze plaats. Ondertussen moeten Lake Tamblingan dat is ongeveer 5 km van het meer Buyan worden bereikt via een oprit met een zeer scherpe bocht. De straat is gelegen in Bukit Pangelengan, Japanse grot waar het voormalige Tweede Wereldoorlog eerste. Echter, historische grotten langs de weg is het niet te veel aandacht, omdat op deze plek is er ook een tamme aap habitat. Sommige bezoekers meestal stoppen bij een kleine tempel in de weg, of gewoon plagen de apen om te bidden.

Vochtige lucht temperatuur rond 18-20 graden Celsius in deze plaats een paradijs maakt een ander Bedugul in Bali die beroemd is om zijn strand attracties. Bedugul één van de vier botanische tuinen in handen van Indonesië op dit moment.

Botanische gezellige sfeer en cool om de bezoekers echt thuis voelen in dalammnya. Plus rond deze plantage gewassen zijn aardbeien die leefgebied te leven in koele gebieden en heuvels maken exotisme en schoonheid van de omgeving Botanische Tuinen leek zwaar om te worden afgeschaft. Bezoekers zijn niet alleen toegestaan ​​om alleen bekijken, maar ook aardbeien worden verkocht door handelaren bij de ingang. Maak je geen zorgen, omdat de prijs was betaalbaar.
Naast een wandeling, kunnen bezoekers uitgaande te voeren. Outbound activiteiten kan worden gedaan door kinderen om hun milieubewustzijn te verhogen, train vertrouwen, samenwerking, en niet een huilebalk. Outbound ook veel zelfredzaamheid aangemoedigd om een ​​kind op te leiden. Voor degenen die graag avontuur in het wild, kan proberen de faciliteiten Treetop Adventure Park. Er zullen punten van het spel van boom tot boom, bestaande uit vijf tracks met verschillende moeilijkheidsgraden. Ook hier zijn er 65 soorten spannend spel dat was op het toneel tot een hoogte van 20 meter. Op dit moment, Bali Treetop Adventure Park is het grootste in Zuidoost-Azië.In aanvulling op uitgaande, kunnen bezoekers ook een grote collectie cactussen die normaal gesproken alleen te leven en te groeien in de hete, droge grond. Deze planten worden geplaatst in een speciale plaats in de schede gestoken glas. Deze prachtige plek om foto's te nemen.

Comments