Tanah Lot

Bij deze gelegenheid Ik reisde naar een plek vol natuurlijke schoonheid en de zee op hetzelfde moment is een van de heilige plaatsen. Wie kent niet deze plaatsen, namelijk Tanah Lot. Tanah Lot is een toeristische attractie in Bali, Indonesië. Hier zijn er twee tempels bevinden zich op een grote rots. Een daarvan is gelegen op de top van de rots en de andere bevindt zich aan de top van de kliffen vergelijkbaar met Uluwatu Temple. Pura Tanah Lot tempel is onderdeel van Dang hemel. Pura Tanah Lot tempel zee is een plaats van verering van de goden bewaken de zee. Deze tempel is uitgegroeid tot een van de beroemde heilige plaatsen in de wereld.

Historische Waarde

Volgens de legende vertrouwde mensen rond, werd deze tempel gebouwd door een brahmaan die zwerven van Java. Hij is een succesvol Nirartha Bali zal het vertrouwen van de bevolking en de hindoeïstische leer van de hemel Sad te bouwen in de 16e eeuw te versterken. Op dat moment de heerser van Tanah Lot, Bendesa Beraben, was jaloers op hem omdat zijn aanhangers begon te verlaten en Nirartha. Bendesa Beraben Nirartha verteld aan de Tanah Lot te verlaten. Hij stemde toe, en voor het verlaten van Tanah Lot hem met kracht om Brokken steen te verplaatsen naar het midden van het strand (niet in de zee) en bouwden tempels daar. Ze veranderde ook haar sjaal in een slang tempel bewakers. Deze slangen zijn er nog steeds vandaag de dag en wetenschappelijk slangen onder meer de aard van de zeeslangen die een karakteristieke platte staart als een vis, gestreepte gele en zwarte kleuren hebben drie keer krachtiger gif van cobra. Einde van de legende die Bendesa Beraben 'eindelijk' een volgeling Nirartha.

Uitrusting

Vanaf de parkeerplaats naar de tempel gebied te krijgen vonden veel kunst winkels en kraampjes of gewoon tavernes. Ook verkrijgbaar schoon toilet huurprijzen zijn goedkoop genoeg voor de binnenlandse toeristen zakken wel.

Ceremony (Odalan)

Odalan of feest in de tempel wordt elke 210 dagen gevierd, hetzelfde als doen alsof ze anderen. De daling in de buurt van de viering van Galungan en Kuningan is precies op de heilige dag van Buda Cemeng Langkir. Op dat moment zullen de mensen die bidden druk zijn.


Locaties

Tanah Lot toeristische attractie is gelegen in het dorp Beraban Kediri Tabanan, ongeveer 13 km ten westen van Tabanan. In het noorden Pura Tanah Lot is er een tempel ligt bovenop een klif uitsteekt in de zee. Deze klif tempel te verbinden met het land en de vorm van een brug (arch). Tanah Lot, bekend als een prachtige plek om de zonsondergang (zonsondergang) te zien, zijn de toeristen meestal druk in de middag naar de schoonheid van de zonsondergang te zien op deze plaats.

Comments