Fresh Strawberry Bedugul

Wilt reisde de natuur, terwijl het eten van vers fruit?

Nou, dit keer dat ik naar een plek die een dergelijke ervaring biedt geweest (vaak agro-toerisme). Agrowisata deze keer brengt een bezoek aan verse aardbei Bedugul (Fresh Strawberry Bedugul).

Welke plaats is dit?
In overeenstemming met de plaatsnaam, verse aardbeien Bedugul is een tuin die verschillende varianten van aardbeien die rechtstreeks uit de fabriek kan worden geleerd biedt. In aanvulling op uw directe offerte, kan de vrucht ook direct om te proeven. Die werd de belle van het soort Rossalinda en SweetCherry. Rossalinda een aardbei die komt uit Californië, Verenigde Staten. Het voordeel van dit ras is de geur en de duurzaamheid fruit versheid lang na te zijn opgepakt (maximum 24 uur), zodat het geschikt is om te dienen als een souvenir nadat u reisde in de bezienswaardigheden van deze aardbeien plukken. Nou als SweetCherry beroemd om zijn iets kleiner maar heeft een zoetere smaak van aardbei rossalinda dus het is meer geschikt om direct te worden bemonsterd nadat u het op te rapen.




Hoe zit het met het toegangsbewijs en de kosten?
Voor de prijs van een ticket, bezoekers zijn onderworpen aan de prijs per kilogram van Rp 30.000 tot Rp. 40.000, volgens het aantal aardbeien worden geplukt. Meestal voor 1 kg aardbeien, bestaande uit ongeveer 40-80 stuks. Ik denk dat de prijs is zeer betaalbaar voor de reiziger.


De locatie waar?
Verse Aardbei Bedugul ligt in het dorp Bedugul, Baturiti District, Tabanan Regency of ongeveer 62 km, indien genomen van de stad Denpasar. Op weg naar deze plek zou kunnen zijn in veel opzichten een van hen met een motorvoertuig (dus sneller). Om de locatie te bereiken kan worden bereikt tegen de tijd dat 1-1,5 uur van de stad Denpasar. De locatie is zeer strategische plek, want het is dicht bij de belangrijkste toeristische attractie is de beroemde botanische tuin Eka Karya Bedugul. De plaats ligt in de buurt van de toegangspoort naar Eka Karya botanische tuin van Bedugul. Ongeveer 500 meter na Jalan Kebun Raya Bedugul, zult u attracties verse aardbei op de juiste weg te vinden.

Comments