Break Cafe Bali

Eten is een belangrijk punt voor een reiziger. Deze keer, adviseer ik een plek om te eten, dat is uniek, is Break Cafe Bali. Break Cafe Bali is een café dat het concept van een unieke full colour door het combineren van schilderijen aan de muren en de eettafel is uniek door het concept van het hout te combineren met een kussen / kussen op het, uiteraard, met aantrekkelijke kleuren gemaakt draagt. Naar mijn mening, Break Cafe Bali is zeer geschikt voor jonge stijl.

Hoe zit het met eten?

Ik had geprobeerd verschillende menu wordt aangeboden met inbegrip van de Koreaanse Kip en Kip confit Break is een menu steunpilaar van dit café.

We hebben eerst de Koreaanse Chicken aangeboden in dit café te bespreken. Koreaanse kip geserveerd, qua uiterlijk zijn erg mooi en schoon, maar het is ook uniek door op een kleine kar worden geplaatst. Nou, het was hoe? Nou, het gaat smaken heerlijk en zacht in de mond met de juiste mix van chili saus. Ik geef een score van 8 van de 10 nummers voor een menu deze.

Nou, nu gaan we haar vlaggenschip menu Break Kip confit. Dit gerecht wordt vrijwel identiek is aan kip menu zoals gewoonlijk, maar het voelde een beetje anders dan de sierlijke saus en sommige groenten zijn zo gestructureerd dat interessanter. Nu zullen we dit menu op dit moment voelen. Mijn indruk bij het eten van het menu, de kip vlees was zacht, maar de crunch, en er is een kenmerkende smaak van kip confit was heerlijk. Voor dit gerecht geef ik de waarde hoog op 8,5 uit 10 punten.

De prijs is hoe?

Velen kunnen worden vragen over de prijs van voedsel bijzondere en smakelijk. Cafe is niet ingesteld prijzen zijn duur, dus fitting met zakken reiziger. De prijs varieert van minder dan Rp. 50.000.




De locatie van deze plaats, waar?

Locatie Break Cafe Bali nog steeds in de buurt van Denpasar. De ligging aan Street of Hayam Wuruk No. 176 Denpasar. Deze locatie is zeer strategisch voor een plek zo dicht mogelijk bij de campus en de Vennootschap in de omgeving.

Comments