Payangan Yellow Bridge

Reizen in Bali. Er zijn veel dingen die we kunnen doen tijdens een reis, een van hen is uit te oefenen. Oefening terwijl u geniet van de natuur leek compleet pakket als je op reis bent. Nou, dit keer zal ik u uit de weg-jaln aan een van de interessante bezienswaardigheden die u kunt compleet krijgen zoals het is, dit is de reistijd te reizen een brug genaamd de brug Gele Payangan.Welke plaats is dit?

Payangan Yellow Bridge is de brug die de twee gehuchten gelegen in het dorp Kerta, District Payangan, Gianyar, Bali verbindt. De lengte van de brug is ongeveer 70 meter. De brug is bijna gelijk aan de brug tussen Nusa Lembongan met Ceningan. Er is echter een verschil op de bodem, als de brug tussen Nusa Lembongan met Ceningan onder de zee, als de brug onder de kloof. Deze plaats kan ook worden gebruikt voor wegen en bruggen, terwijl u geniet van de schoonheid van de natuur zijn zo gebiologeerd door het getjilp van de vogels een typisch voorbeeld van het plateau. U kunt ook genieten van de sensatie van het oversteken van de brug met een beetje van de schrik en ik weet zeker dat zal je beven. Als je bang bent van hoogtes verwacht niet oversteken bent, kun je beter genieten van het van de kant van de brug.Hoe kan ik de locatie van deze plek te vinden?

Zoals ik hierboven vermeld, is de brug gelegen in het dorp Kerta, District Payangan, Gianyar, Bali. De afstand van deze plaats van Denpasar stad ongeveer 56 kilometer. Reistijd naar de locatie op ongeveer 1,5 uur met een motorvoertuig. Indien van Denpasar, kunt u de weg naar Singapadu, dan moet je gewoon volg de weg rechtdoor tot aan het dorp Kerta, Payangan. Hebben bereikt het dorp Kerta, vraag dan om mensen rond of u kunt ook Google Maps gebruiken om de locatie van de brug vast te stellen. De weg die leidt naar de locatie is klein genoeg dat slechts een pad, zodat je beter op zoek naar een veilige parkeerplaats en loop ongeveer 200 meter te gaan naar de locatie van de brug.

Comments