Kuta Beach

Kuta Beach is een van de stranden van het eiland Bali de meest geprefereerde door toeristen, zowel buitenlandse als binnenlandse. Het is zeer aangenaam om in te schakelen in de schemering tijd in Kuta Beach, het observeren van de natuur en het menselijk gedrag op het moment van een voorbijgaande aard, en het leven, heeft plaatsgevonden. De overgang van licht naar donker, van de zon om de ster.

Transition soms eng, maar soms leidt tot een tweederangs geheugen is heel spannend. Bij de overgang, mensen vangen kleurrijke mooie magische gloed op de horizon en de glinsterende weerspiegeling van de verbazingwekkende boven de zeespiegel, en het water van het leven. Het gaat ook om de hoek met het silhouet van de mensen rond het strand, het strand leven vast te leggen.


Kuta Beach Bali

Riders oceaangolven van Kuta Beach, evenals het publiek, zoals het drama van het leven. Hij is in staat om zichzelf te beheersen, in staat om op de golven en het mariene leven, het beheer van het verleden, bleek vandaag, en brei overmorgen.

Het mag gezegd worden dat Kuta Beach is een overgangsfase die niet wordt gereflecteerd door het woord. Blijf vriendelijk met mensen, terwijl vaak vergeten waarom ze kwamen en dus slechts een paar die thuis te komen met een verstandelijke goed water helderder.


Kuta Beach Bali

Kuta Beach magie met degenen die daar stonden verbijsterd staren naar de beweging van de tijd, voetgangers en hardlopers de schemering, alle over de rivier hetzelfde moment, met verschillende manieren en plezier.

Golven van Kuta Beach is een teken van leven, want zonder dat het strand en de zee zal sterven, accepteer het dan met vreugde, als het gaat, wanneer het ging.


Kuta Beach Bali

Waarschuwing vlaggen op de oevers van Kuta Beach, dat maakte genegeerd, totdat er een ramp, en dan weer vergeten.

Aan de rand van Kuta Beach, en waar, kenners van de schoonheid wanneer is het soms leuk om een eigen, soms alleen met kinderen of geliefden, of wanneer in een veelzijdige menselijke hordes. Eenzaamheid en saamhorigheid is hetzelfde, beide zijn gebracht karamaian en eenzaamheid, de ziel wakker en slaap.


Kuta Beach Bali

Kuta Beach is een plek voor alles wat kan worden gekocht met geld, maar hij heeft nooit zijn deel geëist, en het geklots van de golven komen altijd gedag zeggen, meedogenloze, een teken dat er nog leven daar.

Kuta Beach
Jl. Pantai Kuta, Badung, Bali

Comments

  1. berbagi ilmu pengetahuan nih gan.

    http://www.klinikgracia.net/impotensi-adalah-masalah-penyakit-kelamin-pria/

    ReplyDelete

Post a Comment