Garuda Wisnu Kencana Cultural Park

Garuda Wisnu Kencana Cultural Park (GWK) is een zeer complex gebied, ongeveer 60 hectare, met de belangrijkste mascotte standbeeld van Garuda Wisnu Kencana reus nog steeds wordt weergegeven in afzonderlijke stukken. Het park is gelegen in Bukit Unggasan - Jimbaran, Bali, ongeveer 25 km ten zuiden van Denpasar.

Bij aankomst op de locatie Garuda Wisnu Kencana, voordat ze in de tuin om het standbeeld te zien, eerst gaan we interessante kalkstenen heuvels die het park omringen.


Garuda Wisnu Kencana

Hard kalksteen muur rond het Garuda Wisnu Kencana torenhoge surround de uitgestrekte vlakke velden die de indruk gaf toen ik hem zag.

Dit gebied heet Tirta Agung. In deze plaats de handen van Vishnu wordt geplaatst naast een muur van kalksteen bergen torenhoge. Na cirkelen de omgeving, omringd door kalkstenen heuvel gebied en de hoogte dat gingen we naar de hoofdlocatie Garuda Wisnu Kencana.

Na het parkeren van de auto, stapten we in het gebied genaamd the Street Theater, waar bezoekers beginnen en eindigen een reis Garuda Wisnu Kencana of GWK Cultural Park. Parade optredens worden vaak gehouden in deze plaats, die ook is opgenomen GWK souvenirwinkel, voedsel Theater, evenals restaurants The Home. Er is ook het verhaal van Garuda Wisnu Kencana gesneden op vier grote stenen muur.


Garuda Wisnu Kencana

Standbeeld van Vishnu de beschermer van het Garuda Wisnu Kencana is een enorme, torenhoge zo hoog als 23 meter, is gemaakt van brons. De locatie waar het standbeeld Vishnu Plaza, dat is het hoogste plateau in de Garuda Wisnu Kencana park complex wordt genoemd.

Balinese traditionele kunsten weergegeven op bepaalde uren op deze plaats met de achtergrond van het standbeeld van Vishnu. Panoramische zonsopgang en zonsondergang over de panorama Kuta, Benoa en Sanur kan worden genoten van deze plek.

Achter het standbeeld van Vishnu, in de vlakte beneden, er is een reusachtige standbeeld van Garuda, die als het voertuig van Vishnu moet worden geïnstalleerd. Garuda vleugels die niet zijn gemaakt zal de breedte van 60 meter worden uitgerekt, en het totale gewicht van het beeld naar verwachting 2000 ton.

Helaas Garuda Wisnu Kencana nog steeds perfect geregeld. Vierkant gat in een gebied is de locatie waar het standbeeld zal worden geplaatst, als ze klaar zijn later, wie weet wanneer het zal gebeuren.


Garuda Wisnu Kencana

Hall omheind enorme natuurlijke kalksteen rotswand genaamd de Lotus Pool, vaak een plaats van muzikale optredens, kunst en cultuur kolossale die opmerkelijke visuele effect geeft en laat een indruk zolang de uitvoering ervan 's nachts.

Op dat moment een deel van de bezoekers leek te flaneren langs een gigantische zaal, omringd door kalkstenen pilaren, met een prachtig standbeeld van Garuda als de achtergrond. De Lotus Pond is de grootste buitenruimte in Bali worden ook vaak gebruikt voor internationale bijeenkomsten en grote feesten.

Voor een groep van kleine tot middelgrote, goed borrels en bruiloften meestal mensen met behulp van het gebied in Taman Garuda Wisnu Kencana genaamd Indra Loka Park, dat een prachtig panorama heeft.

Op dit moment is er ook een groot buitenpodium, uitgerust met een tribune capaciteit van 800 toeschouwers genoemd GWK Amphitheater. Culturele voorstellingen vaak gehouden in deze plek voor gratis. Amfitheater wordt ook vaak gebruikt voor het afscheid feesten, kleine concerten, muzikale optredens en andere evenementen.

Garuda Wisnu Kencana beeld is ontworpen door de beroemde beeldhouwer Nyoman Nuarta, en creëerde in zijn atelier in Bandung. Dit beeld is verdeeld in kleine stukjes voordat u naar de site gebracht en weer in elkaar gezet.

Eenmaal voltooid, zou het standbeeld van Garuda Wisnu Kencana een gigantisch monument dat 146 meter, 11 meter hoger dan het Vrijheidsbeeld, ongeveer 286 meter boven de zeespiegel stijgt, en is duidelijk te zien uit het vliegtuig dat zal landen op Ngurah Rai Airport, Denpasar vormen.


Garuda Wisnu Kencana
Bukit Ungasan, South Kuta, Bali
15 km van de luchthaven Ngurah Rai, of 25 km van de stad Denpasar.
GPS: -8.809658,115.168242

Comments