Antonio Blanco Museum

Auto's die door een poort boog en vervolgens zware klim bij het betreden gebied Antonio Blanco Museum is gevestigd in Ubud, Gianyar, Bali, wat aangeeft dat deze plek is in een heuvelachtig gebied dat hoog genoeg is.

Nadat ik in de parkeerplaats is vrij ruim, er is een traditioneel gebouw waar bezoekers het gastenboek te ondertekenen en te betalen toelating. Even later ga ik in het gebouw en vervolgens via de achterdeur naar een binnenplaats om te gaan.


Antonio Blanco Museum Ubud

De tuin in het midden van het prachtige en het paviljoen waren onbegaanbaar voetgangers verlaten van de hal naar de Museum Antonio Blanco en studio. Vierarmige Shiva standbeeld staat op een stier voertuig gezien het verfraaien van de tuin. Een van Shiva voet rustend op de motorkap van een cobra met nek uitgestoken. Bali parasols omzoomd gele versiering werd een deel van het gebouw.

Het passeren van een boog in de foto hierboven, dan draai naar links, is er een grote open ruimte is prachtig, met de ingang van het Museum Antonio Blanco is aan de rechterkant.

De poort naar Antonio Blanco Museum kamer in de vorm van grote en middelgrote abstracte sculptuur dat de vorm van het menselijk lichaam lijkt, met een trap geflankeerd door een paar draak standbeeld bekroond met ingewikkelde details en prachtig. Body langwerpige draak wikkeling volg de stappen, versierd met gebeeldhouwde ornamenten en gouden.


Antonio Blanco Museum Ubud

Het bovenste deel van het beeld piek van de curve van een dolk. Terwijl in de borst lijkt een aantal van de gaten die een sleutelgat, misschien wel de belangrijkste symbool dat de mensheid in zijn hart lijken.

Verschillende standbeelden van gouden Balinese danseressen leek het balkon van het gebouw te versieren, de belangrijkste koepel leek een beetje op de achtergrond zichtbaar. Leven en het thema van het schilderij Antonio Blanco inderdaad zeer nauw samen met de figuur van een danseres en een vrouw.

De voorste kamer op de tweede verdieping van het Museum Antonio Blanco uitgebreide gestut pijlers, met een zelfportret in de grote en middelgrote kader staande in het midden van de kamer om gasten te verwelkomen. Tientallen schilderijen van Blanco hingen langs de muren van de kamer. Aan het eind van de kamer is er een trap naar de tweede verdieping.

Antonio Blanco Museum Ubud
Studio Museum Antonio Blanco Blanco waar regelmatig werk met de lage podium en apparatuur geschilderd in het midden van de kamer evenals de schilderijen langs de wanden van de ruimte.

Het merendeel van de schilderijen Blanco toonde grote belangstelling voor de schoonheid van het naakt vrouwelijk lichaam dat is expressief gegoten op het doek, en kan dus ook dicht bij de Soekarno die hebben gemeenschappelijke belangen.

Landoppervlak aan de oevers van de rivier de Campuhan Antonio Blanco Museum zijn plaatsen geven de laatste koning van Puri Saren Ubud, Tjokorda Gde Agung Sukawati (1910-1978).

Het verhaal begint wanneer Antonio Blanco zie de schoonheid van een eiland in de buitengewone boek "The Island van Bali" door Covarrobias, 1933. Echter, toen in 1952 kwam hij in Singaraja, Blanco vond niet dat hij had gedroomd. Levenspad nam hem mee naar Ubud, door iemand uitgenodigd in de haven van Singaraja en in Ubud ze voelde de sfeer die is hunkerde.

Blanco ook een ontmoeting en werd al snel vertrouwd met Tjokorda Gde Agung Sukawati, die vervolgens nam hem rond Ubud te kijken. Wanneer op een heuvel, Blanco die gefascineerd was door de schoonheid van het panorama rond, plotseling verraste de Koning kreeg een aanbod om te verblijven in die plaats.

Toen Blanco zei dat ze had geen geld, want er zijn geen schilderijen werden verkocht, de koning van Ubud glimlachte en zei dat het land gaf hij hem niet te kopen. Blanco en vervolgens een eenvoudige huisje op het land, dat later de studio en het verblijf voor zijn leven. In deze plaats ook Antonio Blanco Museum vervolgens vastgesteld.

Antonio Blanco Museum is gebouwd op 28 december 1998, maar Blanco overleed bijna een jaar later, 10 december 1999, als gevolg van hart- en nierziekten, zodat het niet naar de opening van het museum te zien. Antonio Blanco's lichaam crematieplechtigheid plaats op 28 december 1999.

Antonio Blanco Museum slaan meer dan 300 werken coherent Blanco die de ontwikkeling van zijn schilderijen van het begin tot het einde laat zien.


Antonio Blanco Museum Ubud

Blanco met een zelfportret van Michael Jackson in het Museum Antonio Blanco die werd gezien Lita Jonathans, de eigenaar van La Lita Arts & Craft en Villa La Lita Mount Bunder mooi. Jacko-handteken op een schilderij Blanco werden vervolgens gedoneerd aan het Children of the World Foundation.

In de kamer naast de studio schilderij Antonio Blanco Museum is de weergave van foto's van Blanco en familie, maar ook schilderijen van Mario Blanco, die haar vader schilderij geërfd, maar met een eigen stijl.

Out of area musea en studio's zijn ruime kamers waar bezoekers kunnen ontspannen voor een tijdje na het afgewerkte look Antonio Blanco Museum. In deze kamer zijn er separangkat gamelan en een grote TV.

Antonio Maria Blanco werd geboren in Manilla, Filippijnen, op 15 september 1912 tot een Spaanse vader en een Italiaanse moeder. Zijn Spaanse bloed maakte haar later bekroond met de Cruz de Caballero van de Spaanse koning Juan Carlos I, die de titel van "Don" gaf aan hem.

Blanco trouwde Ni Ronji, een beroemde Balinese danseres, een jaar nadat hij was een verblijf in Ubud, die later bevallen van vier kinderen, te weten Tjempaka, Mario, Orchid, en Mahadevi.


Antonio Blanco Museum
Ubud, Gianyar, Bali
Tel. 0361-975502
GPS: -8,50580, 115,25439

Tickets: Rp. 30.000 voor lokale toeristen, en 50.000 voor buitenlandse toeristen.

Het museum is elke dag geopend om 09:00 tot 17:00 uur ook op feestdagen en nationale feestdagen.

Comments