Batubelig Beach

Batubelig Beach is een zacht glooiende strand rond Kerobokan, Bali voor de eerste keer dat ik een paar maanden geleden, en zijn naam is nog onbekend om te horen van de receptionist over de locatie van het dichtstbijzijnde strand van het hotel.

Batubelig Beach is niet zo populaire strand van Kuta, en dus ervaren minder bezoekers. Maar het zien van de zon zonk in het Turks Batubelig niet minder mooi om de zonsondergang in Kuta Beach te zien.

Het leek zeer aangenaam om te wandelen langs de oevers van Batubelig strand met zeewater ciprat te voet en het geluid van de golven die komen en gaan crashen van de kustlijn.


Batubelig Beach Kerobokan Bali

Batubelig Beach is ook de thuisbasis van een populaire lokale kinderen om te spelen, vooral wanneer de zon is al ver naar beneden in de buurt van de horizon, en de hitte was niet meer prikken.

Northern kinderen spelen in het zand strand Batubelig zijn ouders keek uit de verte. Batubelig strand zand is zacht op de voeten, en de breedte van de kustlijn en de golven zijn tam maken ouders zich comfortabel voelen om hun kinderen naar deze plek.

Hoewel er prullenbak, die leek te hebben verzameld wachten om te worden afgevoerd, maar over het algemeen het strand is heel schoon en comfortabel om gezien te worden. Vereiste bewustzijn bezoekers niet om afval zonder onderscheid, evenals de bereidheid van vrouwen handelaren op te halen de vuilnis toen hij het zag gooien.


Batubelig Beach Kerobokan Bali

Kinderen achtervolgd het bestrijden van de bal op het zandstrand Batubelig zacht en vrij dik, dus er is geen angst bij vallen bij het spelen.

Daarnaast Batubelig Beach is ook de thuisbasis van de kost te verdienen voor over-leeftijd vrouwen die worden handelaren acung, biedt verschillende kleding en accessoires, zelfs. Vandaag was er geen moeders die diensten aanbieden aan masseren of te krijgen haar nagels gedaan.


Batubelig Beach Kerobokan Bali

Een restaurant aan de oever van Batubelig Beach die zitplaatsen bieden op het podium, in de bar en een aantal zitplaatsen en comfortabele parasols eronder.

De zon is bijna aanraken van de horizon lijn Batubelig Beach, met Batch wolken bedekken het midden, die bijdraagt aan haar schoonheid. Terwijl de kinderen werden niet lastig gevallen met de tijd veranderen, en hield die elkaar in het midden van de zee schuim dat nooit komt te stoppen.

De lichten beginnen te flikkeren verlichten de randen cafe Batubelig Beach. Palmbomen die lijken oud te zijn gegroeid, op voorwaarde dat de sfeer is heel anders.


Batubelig Beach Kerobokan Bali

Het is onmiskenbaar dat Batubelig Beach is een van de goede keuze voor wandelaars die willen de sfeer van de schemering te genieten en zie de zonsondergang, terwijl hij in Bali was.

Aan de monding van het strand zijn er tientallen motorfiets taxichauffeurs zijn klaar om wandelaars op het punt van belang te nemen als het niet brengen hun eigen voertuig. Batubelig Beach ligt op ongeveer 9,8 km van Kuta Beach, in het noorden.

Batubelig Beach
Banjar Batu Belig, Kerobokan Village,
North Kuta, Badung, Bali.
GPS: -8,67417, 115,14607

Comments