Agung Rai Museum of Art (ARMA)

Agung Rai Museum of Art (ARMA) - Ubud, Gianyar, Bali

ARMA, één van het museum leek gehouden het bezocht door wandelaars als toevallig op het eiland Bali - Een paar maanden geleden, als gevolg van een aanbeveling van een goede vriend, ik had een museum genaamd The Agung Rai Museum of Art bezocht.
Het lijkt interessant om te weten wat mensen hopen dat bij een bezoek aan het museum. Hoewel de redenen variëren, maar een bezoek aan het museum is de goedkoopste manier om te zien en te genieten van de collectie van zeldzame en waardevolle dat zelfs geld kan een persoon niet kopen.

Daarom neem een foto collectie van het museum is heel spannend voor mij. Het grootste deel van het enthousiasme voor het verkennen van het museum zullen verloren gaan als de fotoshoot niet mocht daar. Het zou het verbod op het nemen van foto's om veiligheidsredenen of om auteursrechten te beschermen. Maar aan de andere kant, de publicatie van de foto zullen mensen die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan het museum te maken, zonder te betalen een dubbeltje museum managers voor promotie.
Agung Rai Museum of Art (ARMA)
Eenmaal voorbij het wachthuis en betaal toelating, bezoekers Agung Rai Museum of Art - ARMA zal Balinese souvenir winkels, en boeken over kunst.

Wandelend door de steegjes naast het zwembad ziet er Bale Daja gebouw van 3.300 vierkante meter, dat is een van de twee belangrijkste gebouwen in het complex waren gevuld met schaduwrijke bomen en bloemen dit.

Agung Rai Museum of Art - ARMA is gebaseerd op het principe dat de filosofie van zijn stichter, Agung Rai, die liefde is intens in de techniek, het onderhoud van kunstwerken beschrijft en deelt haar schoonheid met de bredere gemeenschap.

Collectie schilderijen ARMA zeer variabel, variërend van traditioneel tot modern, zoals het schilderen van Kamasan klassieke boven schors van kunstenaar Rock tussen 1930 en 1940, het werk van de schilder van de 19e eeuw uit Java Raden Saleh Syarif Bustaman, het werk van de meesters van de kunst van Bali zoals ik Gusti Nyoman Lempad, Ida Bagus Made, Anak Agung Gde Sobrat en I Gusti Made Deblong. Er zijn ook werken van kunstenaars zoals Walter Spies vreemdelingen, Willem Gerald Hofker, Rudolf Bonnet, Adrien Jean Le Mayeur de Merpres en Willem Dooijwaard.
Agung Rai Museum of Art (ARMA)
Een zwart-wit foto van wijlen Dr. A.A. Madé Djelantik tentoongesteld in het Agung Rai Museum of Art - ARMA samen met enkele van zijn schilderijen, niet ver van de tentoonstelling van het werk van Walter Spies.

Spies is een primitivistische schilder in Duitsland geboren Rus die in 1923 naar het eiland Java kwamen. Hij woonde eerst in Yogyakarta en daarna vestigde zich in Ubud sinds 1927.

Hij wordt vaak geprezen voor haar rol in het aantrekken van de aandacht van de westerse culturele kringen van de cultuur en de kunst van Bali. Dr. A.A. Madé Djelantik is de erevoorzitter van de Walter Spies Society Duitsland.

In de showroom is er een baal of een bankje gemaakt van houtsnijwerk prachtige oude en antieke. Agung Rai Museum of Art - ARMA presenteert de permanente tentoonstelling en tijdelijke tentoonstellingen met schilderijen en installatiekunst werken van Indonesische kunstenaars en kunstenaars van buitenlandse nationaliteit.

Agung Rai Museum of Art - ARMA gebouwd op vier hectare prachtige land werd afgesloten op 27 december 1989, maar werd officieel geopend op 9 juni 1996. Het museum wordt beheerd door de Stichting ARMA.
Agung Rai Museum of Art (ARMA)
Een stroom van expressionistische schilderen vergroot schilderijen verschijnen geflankeerd door twee kleinere aan weerszijden. Deze kamer ziet er erg sierlijk, in combinatie met uitstekende verlichting arrangementen.

In het centrum van een muur is er een portret van een paar grote-sized Javaanse aristocraat onder andere schilderijen zijn kleiner. Dit schilderij trok de aandacht omdat het heel goed het karakter en de kleding kan beschrijven.

Uit Bale Daja Bale Dauh gingen we naar de omvang van 1200 vierkante meter, in het rechter gedeelte van het complex Agung Rai Museum of Art - ARMA. Bale Building Dauh ook Balinese architectuur en omgeven door schaduwrijke tuinen, vijvers en fonteinen. Bij de ingang van Bale Daja Standbeeld van Godin Saraswati zijn erg mooi.

Na cirkelen het museum, is het tijd om te wandelen door de tuin in de richting van het gebouw Coffeeshops is hierboven te zien op de tuin. De sfeer in de Coffee Shop toen was het erg rustig en verlaten. Museum is niet een winkelcentrum vol mensen naar de verschillende wensen en eisen te voldoen.

Binnenkort zat ik in de Coffee Shop het genot van een warme kop thee citroengras, zeer verfrissend op een winderige middag briesje.

In de achterkant links van het museum is er een open podium, dat vaak wordt gebruikt voor balletvoorstellingen Bali evenals de verschijning van een groep, zowel van binnen en buiten het land, maar ook gebieden die worden gebruikt voor tuinfeesten.

Agung Rai Museum of Art - ARMA
Jalan Pengosekan, Ubud, Bali, Indonesië
Tel: +62 361 97 5742 Fax: +62 361 97 5332
GPS: -8.528685,115.263917

Het is raadzaam om het museum te bezoeken in de middag, om een traditionele dansvoorstellingen te kijken, na het zien van de collecties van musea en drink een kopje thee citroengras in de Coffee Shop.

Comments