Sukawati Art Market

Heb niet gereisd winkelen?

Deze keer zal ik u naar op reizen naar een plek die beroemd over de hele wereld en de typische traditionele, waar anders zo niet in Sukawati Art Market.

Wat is uniek over deze plek?

Sukawati kunstmarkt is gelegen in Gianyar, Bali. Deze markt verkoopt een verscheidenheid aan Balinese kunst ambachten zoals sandalen, kralen, kleding, handtassen, schilderijen, houten beeldhouwwerk en anderen. Deze markt is uitgegroeid tot de belle van de verkoop van souvenirs typisch voor Bali, maar niet alleen dat, ook hier, kun je onderhandelen en krijgen een redelijke prijs voor een zak van een reiziger. Nog een uniek, de markt is nooit leeg bezoekers per dag, er zijn altijd bezoekers zowel lokale bezoekers en bezoekers buiten Bali en in het buitenland. Omdat steeds drukker, had deze markt al ontwikkeld in drie namelijk Sukawati Art 1, kunstmarkt Sukawati 2, en 3 Sukawati Art Market, gelegen, niet te ver weg.

Wanneer is het geopend?

Dit is een duidelijk voordeel voor u als reiziger, omdat de markt is elke dag geopend van 08:00 tot 18:00 uur.

Er zijn tips over winkelen in deze plaats?

Ik zal de ervaring van het winkelen in deze plek als tips voor u te delen. Als een reiziger unieke items en redelijk geprijsd droom moeten verkrijgen. Echter, het is wat je krijgt met tips van mij. De eerste, een bezoek Sukawati Art 1 eerst als ze Sukawati Art 1 in het centrum naast de 2 en 3. De tweede, kom en winkel vroeg of fitting opende ongeveer 08:00-10:00, want je bent de eerste klant en de handelaar normaal zou doen geeft je een goedkope prijs, omdat je als een verlies leider worden beschouwd. Ten derde, vergelijk de prijzen van de ene handelaar naar de andere handelaar en bepalen welke het meest kosteneffectief regelen dan een volgens uw wensen.






De locatie waar?

Sukawati Art Market is gelegen in het dorp Sukawati, District Sukawati, Gianyar, Bali. Het is slechts ongeveer 25 kilometer van het centrum van Denpasar met een afstand van ongeveer 45 minuten.

Hoe doe je winkelen? Unieke items tegen betaalbare prijzen is er al in je hand?

Verward het adres te vinden? Gebruik Google Maps binnenkort.

Comments