Pura Taman Ayun

In Bali het voelt om elke plaats afdeling reizen, variërend van de stranden, bergen, meren, dierentuin, reizen naar de heilige te bespotten. Nou ja, een daarvan is Pura Taman Ayun. Pura Taman Ayun is heel beroemde tempels in Bali en wordt vaak gebruikt als een toeristische attractie dan een plaats van verering van de hindoes op Bali, natuurlijk. Pura Taman Ayun heeft een zeer oude leeftijd van ongeveer 400 jaar oud (gebouwd rond 1634). In elke hoek van Pura Taman Ayun weerspiegeld sublieme exotica waarde beschrijft de betekenis van schoonheid en harmonie van het leven. (Bron: Officers Pura).



Milieu Parks

Zoals reeds vermeld dat de buurt is Taman Ayun koninklijke familie dat er sinds 1634 Environmental tempel wordt omringd door een pool van lotusbloemen is geweest. Environmental Pura Taman Ayun is ook verdeeld in drie pagina's en overwoekerd door een aantal groene planten en grassen die netjes worden gehouden, ook dihiasai rij Maru, Paibon en Padma Throne Sang Hyang Tri Murti. Recht tegenover deze tempel verbinding is er een museum genaamd Museum Manusa Yadnya, het museum ceremonie van de mensheid, omdat de mens nog in de baarmoeder tot haar dood en haar lichaam werd verbrand (crematie). Op dezelfde manier, rechts en links tempelcomplex netheid ingekleurd met traditionele lokale dorpsgemeenschappen. Niet alleen dat, de overkant van de straat zijn er stroomversnellingen dat de loopgraven kronkelende uitdagen.



Uitrusting

Aan de westzijde van het gebouw zijn er Taman Ayu Toerisme Mandala uitgerust met een bar en restaurant aan de belangen van de toeristen. Ook kraampjes waar eten en drinken zijn er veel tempels in de zuidelijke buurlanden. Er is ook een museum, bloembedden, toiletten en voldoende parkeergelegenheid.



Locatie Taman Ayun

Taman Ayun is gelegen in het dorpje Mengwi, Mengwi, Badung. Afstand van Denpasar stad op ongeveer 18 km naar het noordwesten het pad majors door middel van Bedugul Denpasar-Singaraja. Om op de plaats van de tempel milieu te komen met een motorvoertuig is ongeveer 25 minuten reistijd. Openbaar vervoer is ook het bruisende heen en weer van 's ochtends tot laat in de middag, dus het transport probleem was geen moeite.

Comments