Penglipuran Dorp

Hi reiziger,

Verveeld met de tour-schreef?

Nou, dit keer zal ik u uit reisde uniek. De reistijd naar een plek die is zeer interessant is Penglipuran.
Het is een dorp? Wat interessant is uit een dorp?

Klinkt misschien middelmatig als je het woord dorp te horen. Maar je zult versteld staan ​​wanneer het aan Penglipuran. Dus wat zijn de unieke karakter van deze plek, laten we bespreken.



Penglipuran is een dorp dat erg is handhaving van de gewoonten en culturen. Dit werd bewezen door het behoud van de lay-out en de architectuur van traditionele gebouwen tot aan de moderne tijd als deze. Het onderscheidend kenmerk dat echt opvalt van Penglipuran zijn de traditionele architectuur van dit dorp gemiddelde precies dezelfde architectuur van het einde van het dorp naar het andere. Het dorp is ook een van de beste dorpen in Bali in termen van orde van zijn dorp.



Dit unieke karakter maakt Penglipuran erg mooi met een zeer nette symmetrie tussen het ene ziekenhuis naar het andere. De poort in elk huis tegenover elkaar wordt alleen beperkt door de kleine hoofdstraat in het midden. De poort heet Angkul-angkul (typisch Balinese poort), die ook heeft dezelfde architectuur met angkul-angkul elk huis in het dorp. De hoofdstraat in het dorp Penglipuran leidt tot het grootste deel van het dorp, dat zit bovenop het hoogst.

Om in de villawijk Penglipuran dit, bent u niet toegestaan ​​om een ​​auto of motor te gebruiken. Je moet de auto te parkeren op een parkeerplaats, dat is vrij breed en niet ver van het toeristische centrum Penglipuran. Omdat Penglipuran reeds gevestigd als een toeristisch dorp, dan bent u verplicht om een ​​beetje geld uit te geven om te kunnen getuigen van de schoonheid van deze Penglipuran.

Ten eerste het gebied van het dorp komt u, zult u worden gepresenteerd met een zeer leuke sfeer en fris, het is omdat dit gebied ligt op 700 meter boven de zeespiegel. Afgezien van dat, het dorp is cool, want geen enkele vaststelling van verontreiniging door motorvoertuigen veroorzaakte in de regio Penglipuran. De totale oppervlakte van het dorp van ongeveer 112 hectare, niet te moe als je het dorp te voet te verkennen, terwijl u geniet van de schoonheid rond Penglipuran.

In de omgeving van de toegangspoort naar het dorp is er een gebied genaamd catus pata dat is een gebied dat bestaat uit het dorp zalen, gemeenschapsvoorzieningen en groene open ruimten in de vorm van weelderige tuinen. In de omgeving is de hoofdweg van het dorp, zult u niet worden verstrooid afval rondslingeren de plaats ondanks de vele bomen op de weg in de omgeving. Integendeel, deze straat is zeer schoon. Dus doe niet de intentie nest., Mindless en in elke hoek van dit dorp zijn voorzien van een hoop troep.

Alle uniciteit in Penglipuran zal ons herinneren aan de netheid, koelte, schoonheid en natuurlijkheid van het eiland Bali in het verleden.



De locatie waar?

Penglipuran zich in District Bangli, Bangli, Bali. De afstand van Denpasar stad, ongeveer 45 km. De reistijd van de stad Denpasar niet zo lang slechts ongeveer 1 uur 20 min.


Hoe deze tijd reizen? Uniek? Onder de indruk? Hoogtepunt van de traditie?

Comments