Penelokan

Hi reiziger,

Deze keer had ik de kans om opnieuw te bezoeken Bangli juist in Kintamani. Ik gebruik maken van deze gelegenheid gebruik om de koele lucht en een prachtig landschap te genieten. Natuurlijk kan ik het allemaal in een keer te doen op een plek, waar anders als het niet in Penelokan.




Welke plaats is dit?

Penelokan is een gebied dat is in Kintamani. Penelokan is de meest geschikte plek om te genieten van de berg en het meer van Batur. Naast genieten van de schoonheid van de berg en het meer van Batur, deze plek is ook typerend met koude lucht met temperaturen rond de 22 graden Celsius overdag en 16 graden 's nachts. Daarnaast kunt u ook ontspannen in deze plek vanwege de vele plaatsen die worden verstrekt om te ontspannen. Maak je geen zorgen over honger, want in deze plaats zijn er ook veel plaatsen om te eten, dat zal u verwennen met typische vismenu mujairnya.

U wilt ook een souvenir kopen?

In deze plaats waar we kunnen, omdat er zoveel verkopers verkopen kunstnijverheid en vruchten typisch voor Kintamani, een van hen citrusvruchten die uitstekende Kintamani in Kintamani zijn, zoals die geproduceerd door Village Bonyoh.




Waar is het gevestigd?

Penelokan gelegen ten zuiden van Central Batur dorp, Kintamani, Bangli regentschap. De afstand is ongeveer 23 kilometer van de stad Bangli of of ongeveer 63 kilometer van Denpasar. De reistijd met behulp van een motorvoertuig ongeveer 1,5 uur rijden van de stad Denpasar. Een pad dat kan worden genomen is er veel, beveel ik de beste manier voor u is door de stad Bangli omdat de afstand sneller. Verwoed op zoek naar de locatie? Gebruik Google Maps.

Hoe deze tijd om te reizen?

Comments