Pandawa Beach

Nou ja, zo lang geleden heb ik geen bezoek het gebied reizen in Zuid-Bali. Bij deze gelegenheid zou ik een bezoek aan een toeristische strand in Zuid-Bali. Maar in plaats van Kuta Beach, dit keer zal ik een bezoek aan een strand dat is relatief nieuw op de stijging, namelijk de Pandawa Beach.



Wat is uniek Pandawa Beach?

Pandawa Beach in Bali vele noemen het een geheim strand of een geheim strand, vanwege de ligging achter de kalkstenen heuvels die boven het, terwijl de locals noemen het strand Pandawa als Kutuh Beach omdat de locatie van dit strand in het dorp Kutuh, wier burgers bekend om het produceren van zeewier teelt als de dagelijkse activiteiten van de burgers. Het strand is relatief nieuw, omdat zij geen toegang tot de weg naar deze kusten, en nu dit strand heeft een zeer goede toegang tot de weg hadden.

Naast de unieke ligging achter de kalkstenen heuvels, langs de weg die leidt naar het strand u zal worden gepresenteerd met een prachtig uitzicht op de Statue of-the Statue of Pandavas is in de heuvels. Het is dan is dit strand genaamd Pandawa Beach.

Nou, nu hebben we aan de oevers geweest. De stranden kijken uniek met een verscheidenheid van grote stenen op de kust. Daarnaast zijn er een verscheidenheid aan unieke, dat we een dergelijke activiteit zeewier boeren, natuurlijkheid en netheid van het strand te zien was nog wakker, en zal zeker niet vervelen deze plek. Daarnaast kunt u ook genieten van paragliden op de heuvel. We kunnen ook een kano te genieten van het strand Pandavas, de kano's in staat om twee mensen tegemoet te huren. U krijgt ook de faciliteit reddingsvest, dus wees niet bang om te verdrinken zijn.



Hoeveel is de toegangsprijs Coast?

Voor een toegangsprijs betaalt alleen de Pandawa Beach ticket, maar ook voor andere faciliteiten, zoals kanoën en paragliden worden beheerd door andere partijen. Dus ik denk dat deze plek is de juiste keuze voor de reiziger als gevolg van de betaalbaarheid.



De locatie waar?

Locatie Strand Pandawa Beach gelegen in Zuid-Bali, precies in het dorp Kutuh, District of South Kutuh, Badung, Bali. naar het strand Pandawa te komen moeten hun eigen voertuigen te gebruiken, gebruik van de diensten van de reis, taxi of huurauto of motor, want het openbaar vervoer is nogal moeilijk. Het strand Pandawa kan worden bereikt binnen een uur van de luchthaven Ngurah Rai.


Om naar het strand Pandawa, kunnen we de route van de richting of het strand van Kuta Ngurah Rai Airport richting het zuiden, in de richting van Jimbaran of Uluwatu nemen. Na het bereiken van Jimbaran, verbleven we de weg verder langs de heuvel Uluwatu, rechte weg blijven volgen het pad tot we voorbij de bekende toeristische plekken in Bali, Garuda Wisnu Kencana (GWK). GWK, lopen we rechtdoor voorbij het kruispunt, vervolgens rechtsaf naar Strand Balangan, als kruispunt rechtdoor in de richting van Uluwatu, Padang Padang, Dreamland Beach, en als u linksaf richting Pandawa Beach, dus neem de bocht naar links uit de kruising.

Van de T-splitsing linksaf en volg de weg tot ongeveer 3-4 kilometer vindt u een zware bocht en karton routebeschrijving naar Pandawa Beach te vinden. Sla rechtsaf en volg de aanwijzingen van de raad van bestuur tot ongeveer 3 kilometer en het strand locatie is al begonnen om te laten zien.

Comments