Lovina Beach

Deze keer zullen we uitstapjes naar het strand. Een van de unieke strand in Bali is Lovina Beach. Er zijn vele toeristische voorzieningen en gronden die eigendom strand en klaar om te worden genoten door de bezoekers. Waar is het meest interessante deel van deze kust en kunnen worden zijn eigen voordelen in vergelijking met andere Lovina gebied dat trip naar zee die de bezoekers van de manoeuvres en acrobatiek Dolphin vis zal brengen in de wateren rond Lovina Beach.

Turkse Staat

Die werd een kenmerk van Lovina Beach is de dolfijn. Dolfijnen in Lovina Beach staat bekend om zijn acrobatische. Dolphins hier is erg vriendelijk met de man die de indruk voor bezoekers toeristische gebied Lovina. Waarom niet, zullen de bezoekers worden gepresenteerd met stijl en grappige gedrag van een school vissen Dolfijnen direct in het midden van de zee. Lovina gebied zelf wordt bewoond door honderden vissen Dolfijnen die altijd klaar om toeristen die kwam te ontmoeten en zien de actie grappig, schattig en fantastische vermaken.

Er zijn echter omstandigheden. Om de verschillende attracties, dat blijkt uit de dolfijnen te zien, toeristen moeten heel vroeg naar de zee, rond 06.00 uur. Waarom? Omdat de dolfijnen alleen weergegeven op Lovina strand tussen 06.00 tot 08.00 uur alleen. In de uren die tientallen staart beratraksi dolfijnen zal natuurlijk tonen een breed scala aan mogelijkheden onderhoudend en soms "chatten" met de toeristen komen.

Naast het direct kijken naar de dolfijnen punten, Lovina Beach presenteert ook de schoonheid van de onderwater wereld is verbazingwekkend. Reizigers kunnen genieten met snorkelen waarin er worden gevonden een verscheidenheid van siervissen soorten die vriendelijk voor de bezoekers, die hem begroet zijn. Naast vissen, zijn er ook koraalriffen en andere onderwater vegetatie typisch voor die gewaarborgd is om de toeristen te voldoen.






Locaties

Lovina Beach gebied is gelegen aan de noordkust van Bali, op ongeveer 10 km ten westen van Singaraja. Het strand is bereikbaar vanaf Denpasar tot Bedugul naar Singaraja en dan eindelijk naar Lovina. De reistijd is meestal ongeveer 2 uur. Echter, tijdens toeristische reizen zullen een verscheidenheid aan interessante panorama van de natuurlijke schoonheid, mooi geserveerd worden, en ongeëvenaard.

Comments