Kanto Lampo Waterval

Hi reiziger,

Heb niet naar een plek vol uniciteit geweest?

Deze keer zal ik nemen u reisde naar een plek die een nieuwe toeristische eiland Bali, een waterval werd, riep de Kanto Lampo Waterval (Kanto Lampo Waterfall). Misschien voor sommige reiziger, deze plek is nog steeds in de oren klinken. Yeah right, deze plek is inderdaad het bestaan ​​ervan is nog relatief nieuw is in reizen naar Bali. Door middel van dit artikel zal ik ervaringen over deze plek te delen.


Wanneer de locatie van deze plaatsen?

Niagara Kanto Lampo is een van de natuurlijke attracties bevinden zich in Banjar Kelod Kangin, Beng dorp, Gianyar, Bali. Deze waterval is een voortzetting van de rivier de Kanto Lampo dus kreeg de naam Kanto Lampo Waterval. De afstand is ongeveer 39 kilometer van de luchthaven Ngurah Rai. Latentie van ongeveer 1,5 uur met een motorvoertuig. De manier om deze plek is op weg naar het dorp van Beng. Op de kruising van Beng dorp vindt u Traffic Light te vinden. Als je uit het westen Traffic Light, je linksaf. Daar vindt u een groot billboard dat zegt over de rijrichting Kanto Lampo Waterval te vinden. Volg gewoon de aanwijzingen om deze plek te krijgen. Zodra je naar deze plek, zul je snel merken zijn uniciteit. Masi verward vind het adres? Probeer het gebruik van Google Maps.


Elke unieke karakter van deze plek?

Deze plek is uniek, want om dit te bereiken moet je door ongeveer 50 stappen door te geven, dan zul je naar beneden de rotsen waren een beetje glad. Voor deze rotsen naar beneden, zal de officier u helpen met een touw. Na het doorlopen van dit alles, dan vind je deze waterval. Kanto Lampo Waterval onderscheidende en verschillend van de waterval in het algemeen, omdat deze waterval heeft rotsen berudak de onderstaande stappen om een ​​plons spread te maken. Daarom deze rotsen, Niagara Kanto Lampo ook vaak de bijnaam Niagara terrassen. Daarnaast kunt u ook proberen om de stenen trap beklimmen om de versheid van deze waterval direct genieten, natuurlijk moet je voorzichtig zijn, want het is een beetje glad rotsen.


Geïnteresseerd om direct naar deze plek?

Comments