Historische Kerkhof Jayaprana Layonsari

Hi reiziger,

Wilt reisde romantische en historische?
Deze tour is uniek in Bali en gevuld met historische waarde, maar niet een museum. Deze keer bezochten we een graf. Klinkt Spooky huh? Maar dat is niet typisch voor deze tijd reizen. Zoals ik hierboven vermeld, deze begraafplaats vol met historische waarde en de waarde van loyaliteit partner. Opnieuw wilt versterken van de liefde en loyaliteit van uw partner? Nou, dit is een geweldige plek, Historische Kerkhof Jayaprana Layonsari.

Historische Waarde

Je hebt het verhaal van liefde en Layon Sari Jayaprana genoeg om de aandacht te nodigen in Bali gehoord. Als Europa heeft de romantiek van Romeo en Julia, Bali heeft Jayaprana en Layon Sari. Jayaprana verhaal is het verhaal van het echtpaar die als ideaal voor het eerst wordt beschouwd in het koninkrijk Wanekeling Kalianget. Echter, omdat de schoonheid Layon Sari, de koning die regeerde toen zij van plan is te verwerven Layon Sari en probeert om zich te ontdoen Jayaprana.

Jayaprana zelf is een wees die vervolgens door het dorp autoriteiten Kalianget werd opgeheven. Jayaprana uiteindelijk moet sterven door de perverse boze koning, die hem naar Bali ten noordwesten naar de piraten te bestrijden. Maar bij aankomst in de Golf Dank, Patih Sunggaling zelfs doden Jayaprana omdat het werd gestuurd door de Koning. Echter, de melodramatische drama doet zich voor wanneer Layon Sari weigerde het huwelijk door de Koning. Layon Sari ervoor gekozen om haar leven te beëindigen nadat haar man, die al in de hemel.

Dit verhaal werd daarna wordt het een liefdesverhaal dat is zo dramatisch. Nu, Jayaprana graf als een symbool van liefde en een man die zijn vrouw hield zo veel bezocht door toeristen. Niet alleen een liefdesverhaal dat de aandacht van veel mensen kunnen zuigen, de prachtige locatie graf, want het heeft een prachtig uitzicht op zee maken deze tombe krijgen stuiterde. Bij een bezoek aan het graf Jayaprana, in aanvulling op herinnerend aan het verhaal van de romantiek en loyaliteit Layon Sari, ook voor solderen terug uw liefdesverhaal met zijn vrouw en dierbaren natuurlijk.

In deze plaats is er een tempel kunt u een bezoek aan de Tempel bereiken was de locatie van het graf Jayaprana vereisen een lange en steile klim, maar het omringende landschap maakt het allemaal de moeite waard inspanningen waren niet tevergeefs. Pura met glazen kast weergave van het standbeeld Jayaprana en Layonsari. De sfeer is rustig en mooi landschap rond het graf, Menjangan Island en zelfs sommige berg in Java kan worden gezien van deze tombe.






Locaties

Jayaprana graf bevindt zich in de Golf Dank Bos, Dorp Sumbre Klampok Gerokgak, een afstand van ongeveer 67 km van de stad Singaraja. Als van de stad Denpasar, deze plek is ongeveer 135 km.

Comments