Goa Rang Reng Waterval

Hallo reiziger,

Reeds had Kanto Lampo Waterval bezocht? Als dat zo is, doe je volgende avontuur niet missen om de toeristische attracties waterval ligt niet ver van de Kanto Lampo Waterval, genaamd Goa Rang Reng Waterval.

Wat is het unieke karakter van deze plek?

Goa Rang Reng Waterval is een waterval die uit een grot genaamd Goa Rang Reng en in de bovenste zijrivieren van de rivier zijn Campuhan (een mix van verschillende beken) en wordt meestal gebruikt voor een bevolking van ongeveer Melukat (zelfreinigend). Daarom is de reiziger een petitie aan decorum in deze plaats te houden. Waterval op deze plek is ook vrijwel identiek is aan de Kanto Lampo Waterval de trap stappen, maar een beetje zachter dan de Kanto Lampo Waterval. Waterval is ook zeer breed, zodat het lijkt ruimer dan de andere watervallen in Bali. Naast het hebben van een heel mooi landschap, de waterval is ook typisch met de stroom van het water, dat is niet zo zwaar.





Waar ligt deze tour?

Goa Rang Reng Waterval ligt niet ver van de Kanto Lampo Waterval, die slechts ongeveer 1,5 kilometer. Juist gelegen in Banjar Gitgit, Bakbakan dorp, Gianyar, Bali. Verward op zoek naar Banjar Gitgit? Gewoon gebruik maken van Google Maps.

Zodra je naar Banjar Gitgit, ga je door middel van verschillende meer reizen om naar deze plek is te voet. Volgens de bewoners, zal de toegangsweg naar deze locatie worden gebouwd om te vergemakkelijken het bereiken van deze bezienswaardigheden.

Hoe kan een toeristische bezoeken deze keer?

Er zijn nog veel verborgen toeristische eiland Bali, toch?

Comments