Gedong Arca Archeologisch Museum

Hi reiziger,

Vaak is deze plek tot een toeristische in Indonesië, met name Bali minder wenselijk. Waarom is dat? Waarschijnlijk is de reiziger velen die niet de esthetiek van deze plek begrijpen. Vanwege dit, deze keer zal ik u uitnodigen om een ​​museum te bezoeken. Een van het museum is naast de attracties van Goa Gajah. We gaan voor een bezoek aan het museum is het Gedong Arca Archeologisch Museum. Door het bezoeken van deze plek, ik hoop dat de vrienden reiziger ook dit erfgoed te houden, zodat er niets gestolen of vernield door onverantwoordelijke partijen. Daarnaast zal de reiziger kan in toenemende mate open de ogen die reizen in het museum de sfeer van plezier en uniek en verschillend van andere toeristische plekken voelen. Nu bespreken we de unieke museum deze.



Museum Wat is dit?

Gedong Arca Archeologisch Museum is een museum dat een verzameling van verschillende overblijfselen van oude voorwerpen van de menselijke beschaving uit de prehistorie houdt. Tot nu toe, het aantal collecties van het Gedong Arca Museum verzameld bereikt 3.000 eenheden.

Het museum bestaat uit verschillende gebouwen. Op het verre oosten na de toegangspoort, zijn er vier tentoonstellingshal afgesloten, te weten Gebouw A, B, J en K. Deze gebouwen blijft een verzameling van verschillende periodes. Een winkel een verzameling van prehistorische gebouwen uit de tijd van jagers en verzamelaars, Gebouw B houdt een verzameling van stenen tijdperk en perundagian, Building J winkel een verzameling van keramische objecten, terwijl de K gebouw bevat een verzameling van metalen tijdperk.


Precies in het midden van het vierde gebouw, is er een open gebouw dat een aantal beelden en reliëfs, waaronder een replica van Pucak Schrijven Pratima Kintamani en opluchting replica Candra Sangkala Penataran Sasih Tampaksiring houdt. Aan de westkant van het gebied, zijn er een aantal open gebouwen die de gelederen van de sarcofaag, of kist graf steen met verschillende vormen bevatten. De sarcofaag gevuld gebouwen gecodeerd C tot I. Geniet van de sfeer in dit museum voelt alsof ik ben in de prehistorie.


Wanneer de locatie van dit museum?

Gedong Arca Archeologisch Museum ligt in Pejeng, District Tampaksiring, Gianyar, Bali Province. Het is ook niet te ver van de stad Denpasar, op slechts ongeveer 27 kilometer. Afstand van de stad Denpasar ongeveer 1 uur met behulp van een motorvoertuig. Verwarring vinden de locatie? Gewoon gebruik maken van Google Maps.


Hoe graag aan dit museum onmiddellijk te bezoeken?

Comments