Carts Chocolate Bali (Gerobak Cokelat Bali)

Hi reiziger,
Zeker een van de belangrijkste dingen bij het reizen is het bedrijf van de maag. Nou, dit keer zou ik een van de unieke plekken aanraden om te eten in Bali de moeite waard uw bezoek, namelijk Carts Chocolate Bali (Gerobak Cokelat Bali).

Het is nog steeds rond de stad Denpasar op Jalan Gunung Andakasa No. 70 West Denpasar, Bali. Wat interessant is in deze plek om te eten is uniek menu dat gespecialiseerd is in het leveren van verwerkte chocolade.

Wat zijn de menu?
Ik had drie menu's aangeboden in Chocolate karren geprobeerd. Dat choco pannenkoek met chestard, flava choco crunch pannenkoeken, chocolade en vanille ijs. Graan uiterlijk is erg mooi voor het oog, maar hoe zit het met de smaak? Het blijkt het lijkt de zoom met de typische smaak van chocolade, gecombineerd met delicate smaken van pannenkoeken, van 10 nummers Ik gaf een waarde van 8 volgen.

Nou wat over de prijs?
Hoewel de look en feel van de kwaliteit, maar de prijs blijft betaalbaar voor de reiziger. Prijs per portie onder het gemiddelde tarief van varieerde Rp. 30.000.

  


Wel graag het plezier van het dienen van chocolade lekker en goedkoop te voelen?

Comments