Bonyoh Dorp

Momenteel tot de reiziger is nog steeds de ster is een van de natuur agrotoerisme. Nou, dit keer zal ik u uit om een ​​unieke agro-toerisme, die typisch is met citrusvruchten te bezoeken. Het kan worden aangetroffen in het dorp Bonyoh.

Welke plaats is dit?

Bonyoh dorp naam klinkt zeer uniek. Dit dorp is een van de dorpen in de heuvels van Kintamani, Bangli regentschap, Bali Province. Bonyoh dorp is een van de dorpen overwegend citrustelers. Daarom is dit een typisch dorp met een inkomen van citrusvruchten. In termen van citrusvruchten kwaliteit is uitstekend en niet inferieur aan geïmporteerd sinaasappelen, zelfs de vrucht is in het buitenland geëxporteerd.




Waarom deze plek uniek?

In aanvulling op de unieke naam al doet vermoeden, was deze plek zo uniek, omdat langs deze dorp vindt u een oranje veld in de linker- en rechterkant van de weg te vinden. Omdat citrusvruchten, het dorp is een uitstekende verdiensten citrusvruchten en natuurlijk zal de reiziger niet de gelegenheid gebruik om de citrusvruchten smaak missen.

Proeverij vrucht die is opgepakt is een kwestie van natuurlijk, maar als directe offerte en smaak, hoe?

Het kan ook zo lang als u begeleid door de eigenaar van de tuin en kunt u proeven doen. Nou, ik heb een ongelooflijke ervaring en een genoegen Kintamani frisse citrus smaak die direct kan ik leren van de boom hadden. Naast het proeven van heerlijke citrusvruchten, kunt u ook genieten van het prachtige landschap van citrus land terwijl u geniet van de frisse lucht uit de buurt van de vervuiling. En weinig uitwisseling van ervaringen, heb ik een paar keer naar deze plek geweest en nog steeds niet vervelen voor een volgend bezoek te krijgen.

De locatie waar?

Zoals ik hierboven schreef, is de locatie van deze plek gelegen in de heuvels van Kintamani, ongeveer 55 kilometer van Denpasar en ongeveer 35 kilometer van de stad Bangli.

Comments